Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Els pobles participants en la sessió van ser: Albatàrrec, Alcarràs, Alfarràs, Alguaire, Artesa de Lleida, la Granja d'Escarp, Lleida, Massalcoreig, Montoliu de Lleida, Puigverd de Lleida, Seròs, Soses i Torres de Segre.
03/12/2022

Una quinzena de persones, entre alcaldies i personal tècnic, ha participat aquesta setmana en una sessió de treball amb l’objectiu de coordinar propostes en el marc del projecte comarcal 'Terra de Floració', que impulsa l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià.

02/12/2022

La sessió també ha donat llum verda a diferents convenis en l’àmbit dels serveis socials referents a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes, així com de la prestació del servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) i de la realització de polítiques d’igualtat de gènere.

El nou projecte de cooperació arrenca amb la voluntat d'enfortir la col·laboració territorial i el desenvolupament local d'aquest territori singular.
02/12/2022
  • El president David Masot ha manifestat el recolzament del Consell "per fer realitat els reptes amb els quals ens trobem"
  • El nou projecte de cooperació arrenca amb la voluntat d'enfortir la col·laboració territorial i el desenvolupament local d'aquest territori singular. Dotze municipis del Segrià Sud s'han adherit fins ara al projecte, que és el més gran creat fins ara entre ens locals a Ponent.


La campanya convida els ajuntaments a comptar amb un rei negre per representar Baltasar
01/12/2022

La campanya convida els ajuntaments a comptar amb un rei negre per representar Baltasar

El Consell Comarcal del Segrià ha impulsat, a través del servei comarcal de Joventut JoveSegrià i el programa per a joves amb vulnerabilitat Segrià Dinàmic, la campanya de sensibilització ‘Cavalcades reials, cavalcades reals’, que convida els ajuntaments a comptar amb un rei negre per a la cavalcada de Reis per tal de promoure unes festes amb valors i transmetre a la mainada el respecte per a totes les persones de la nostra comunitat.

S'ha desplegat la lona amb el llaç lila a la façana del Consell
25/11/2022

El Consell Comarcal del Segrià s’ha adherit aquest divendres a la celebració del 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, una diada que ha viscut el seu acte central institucional a la plaça Paeria de Lleida.

Pàgines