FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Oberta la convocatòria del Premi Fotogràfic del Consell Comarcal del Segrià

Un any més, les Àrea de Cultura  del Consell Comarcal del Segrià convoca el tradicional Premi de fotografia “Els valors del Segrià” amb l’objectiu de recollir mirades diverses sobre allò que ens identifica  i esdevé la nostra identitat com a comarca.

 

Poden concórrer al premi totes aquelles persones, professionals o no, que  captin amb la seva càmera les qualitats que fan del Segrià una terra estimada i valorada i que en tinguin com a referent els municipis i la gent.

 

S’estableixen dos categories: absoluta, per a persones majors de 25 anys, dotada amb un únic premi de 600 iescolar, destinada a estudiants de primària i secundària, amb un dos premis de 100€ i 50€ respectivament.

 

El jurat està format per  professionals del món de la fotografia de Lleida, juntament amb la persona guanyadora de darrer any i representants tècnics i polítics del Consell Comarcal.

 

Les fotografies guanyadores, juntament amb una selecció d’ obres destacades pel jurat, formaran part d’una exposició itinerant, que es podrà visitar a la seu del Consell Comarcal i per tots els municipis que ho sol·licitin. En la darrera edició la mostra va ser present a 10 pobles

 

 

 

Més info: www.segria.cat