FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

7È PREMI DE RELATS CURTS. HISTÒRIES VIVES DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal del Segrià convoca la 7a edició del Premi de Relats Curts del Segrià "Històries Vives", amb l’objectiu de fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca del Segrià a través de la narrativa.

En la convocatòria 2019-2020, els originals, es poden presentar fins al 20 de març del 2020 al Consell Comarcal del Segrià  o be per correu electrònic a l'adreça cultura@segria.cat. Els relats han de referir-se a la comarca o bé els municipis del Segrià i ha d'incloure fets i esdeveniments  versemblants. Escrits en llengua catalana i inèdits.

L’obra guanyadora i  accèssit,  formaran part d'una publicació promoguda pel Consell Coamrcal del Segrià, s'hi podan incloure altres obres que no hagin estat premiades.

Consulteu les bases a l'arxiu adjunt

Us animem a participar-hi!