Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Joan Ramon Guillaumet, Anna Barnadas i David Masot, tallant la cinta
24/11/2022

L’equipament ha estat inaugurat aquest dijous i ha suposat una inversió de més de 20M€ finançats íntegrament per l’Agència Catalana de Residus. 

Centre de Tractament de Residus de Montoliu
08/07/2022

El passat dia 6 d’abril es va signar el preacord entre les parts, i avui dia 8 de juliol el Consell General del Consorci ha aprovat l’acord definitiu.

Per formalitzar l’acord, caldrà esperar als terminis administratius legals d’exposició pública i tramitació establerts.

La UTE Valoriza-Romero Polo, a la qual es va adjudicar inicialment l’obra, renuncia al projecte i a emprendre accions, mentre que la UTE FCC-Arnó pren el relleu i es compromet a no reclamar indemnitzacions.

La presentació s'ha dut a terme aquest dijous a Alfés
07/04/2022

El president David Masot i el cap de l’àrea de Medi Ambient, Territori i Sostenibilitat, Hilari Guiu, l’han presentat aquest dijous a Alfés

David Masot, durant la presentació de la campanya a Alfés
07/04/2022

El president del Consell Comarcal diu que l’entesa és positiva “per a totes les parts, perquè ningú hi perd i tothom hi guanya”, i agraeix la predisposició i el compromís de les empreses, que ha fet possible que prevalgués l’interès públic arribant a un acord que ha evitat un perjudici econòmic i social molt gran, a més de “desjudicialitzar” la qüestió.

La reunió ha estat presidida pel president del Consell, David Masot, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.
26/07/2021

El Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Lleida han mantingut aquest dilluns una reunió de treball per posar en comú diverses qüestions que afecten les dues administracions.

Pàgines