Almacelles se suma al projecte “Viu l’Associacionisme!” que impulsa el Punt de Voluntariat del Segrià

Primera trobada d'entitats d'Almacelles

Després de Corbins i Els Alamús, Almacelles és el tercer municipi que participa en aquest projecte, que pretén fomentar l’acció solidària i el teixit associatiu

El projecte “Viu l’Associacionisme” que va posar en marxa a finals del 2021 el Punt de Voluntariat del Consell Comarcal del Segrià compta amb un nou municipi adherit: Almacelles. És el tercer municipi que se suma a aquesta iniciativa que va néixer amb l’objectiu de promoure i donar suport a l’acció voluntària i al teixit associatiu dels municipis de la comarca i empoderar les seves entitats.

La primera trobada d’entitats a Almacelles ha tingut lloc al Centre Cultural i ha reunit una vintena d’associacions de tot tipus i edats però amb una finalitat comuna: reactivar les activitats al municipi després de la pandèmia, treballar en xarxa i promoure propostes intergeneracionals.

La iniciativa, que s’ha batejat amb el nom d’ “Almacelles en xarxa” compta amb la col·laboració de les entitats del municipi i del consistori.

A més d’Almacelles, de moment el projecte “Viu l’Associacionisme!” ha fomentat i donat suport a diverses activitats a Corbins i Els Alamús, amb la participació d’entitats i ajuntaments.

El Punt de Voluntariat del Segrià exposarà el projecte a la 17a trobada de Punts de Voluntariat de Catalunya, que es farà el dia 5 de juliol a Mataró.