EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA ‘A-PUNTS DE VISTA’, D’ARMAND CARBONELL

La mostra s’ha inaugurat avui amb la presència de l’autor i de Teresa Malla, cap de Cultura del Consell Comarcal.

Està formada per 14 imatges i es podrà visita al vestíbul del Consell fins al 4 de novembre.

El Consell Comarcal del Segrià acull, des d’aquest dimecres i fins al 4 de novembre, una nova exposició temporal. Es tracta d’una sèrie de 14 fotografies d'Armand Carbonell Valls sota el títol ‘a-Punts de vista’, que s’ha instal·lat al vestíbul del Consell, on es podrà visitar en el seu horari habitual. La mostra s’ha inaugurat avui amb la presència de l’autor i de Teresa Malla, cap de Cultura del Consell Comarcal.

En aquesta exposició, Armando Carbonell retrata moments, formes i llums extrets de l’observació de l’entorn, com si prengués apunts a través de la mirada. Són imatges que retraten estats d’ànim a través d’escenes abocades a la reflexió. Els espectadors podran trobar creacions de fotografia digital editada amb efectes com HDR, collages, imatges obtingudes a partir d’antics negatius fets malbé, o una panoràmica obtinguda amb una càmera lomo, l’Horizon.

Armand Carbonell és un fotògraf autodidacta atret pel món de la fotografia des de jove. Al llarg de la seva carrera, ha fet diverses exposicions individuals i alguna de col·lectiva, principalment a Barcelona, però també a la capital del Segrià, amb la qual manté vincles professionals. El 1999, va guanyar el primer premi de tema lliure dins el XIV Concurso Nacional Ciudad de Úbeda, i el 2001 també va ser guardonat al VI Concurs Nacional Mercoequip de Fraga.

L'exposició ‘a-Punts de vista’ forma part de Zirkulo, una plataforma on els usuaris intercanvien temporalment les seves obres i els seus espais, i a la qual està adherida l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.