El Consell Comarcal del Segrià atorga a La Niña Paracaídas el primer Premi Talent Jove Estrats en el 3r Concurs de Bandes Emergents

El Consell Comarcal del Segrià va entregar el primer premi

També van ser premiats, en el concurs organitzat per la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Atzavara, Liberum, Asori i Javi Queralt

 

Dissabte al vespre l’Espai Orfeó va acollir la tercera edició del concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys, organitzat per la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran i en el qual col·labora el Consell Comarcal del Segrià.

 

Després d'una selecció de cinc finalistes d'entre totes les propostes rebudes, el primer premi Talent Jove Estrats del Consel Comarcal del Segrià ha recaigut sobre La Niña Paracaídas, amb un estil pop punk i influències musicals d'aquest gènere als 2000. Va entregar el premi, guardonat amb l’enregistrament en un estudi professional, el vicepresident del Consell, Toni Bosch. Amb aquest premi, el Consell continua donant suport a la música de Ponent i al talent jove.

La segona posició l’ha ocupat Atzavara, guardonats amb la gravació d’un videoclip. La tercera posició del podi ha estat per Liberum, guanyadors s’una sessió professional de fotografia. El quart i el cinquè premi han recaigut sobre Asori i Javi Queralt, que aquest any consisteix en l'atorgament de 200 euros per adquirir material musical per donar continuïtat als seus projectes.

Els grups participants no havien de tenir cap contracte discogràfic vigent i havien d'estar formats, almenys en el 50%, per músics que resideixin a la província de Lleida.