EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ INAUGURA L’EXPOSICIÓ DEL I PREMI D’IL·LUSTRACIÓ DEL SEGRIÀ

La consellera de l’Àrea de Cultura, acompanyada de les persones guanyadores i representants del jurat donen el tret de sortida a l’exposició itinerant que recorrerà els municipis del Segrià

La mostra té com a objectiu  donar a conèixer la il·lustració en les seves diferents  àrees d’aplicació i com a mitjà expressiu i eina de comunicació, així com descobrir el talent juvenil en aquest àmbit . Es  podrà visitar a la recepció del  l’ens comarcal fins a finals de febrer de 9 h a 14 h  per continuar el seu recorregut, a partir del març, per diferents equipaments culturals de la comarca.

La mostra la formen un total de disset obres que inclouen les il·lustracions guanyadores del certamen juntament amb catorze  creacions seleccionades pel jurat, per la seva qualitat artística, tant de la categoria jove com absoluta.  Totes elles il·lustren , des de la mirada pròpia i personal dels seus autors i autores , el  poema “La Llar que vam ser, la que duem tatuada al rostre”, del poeta lleidatà Eduard Batlle, escollit com a temàtica d’aquest any.

En aquesta edició està previst que nou municipis del Segrià puguin sumar-se a la iniciativa amb l’objectiu de posar de relleu i donar visibilitat el talent en el camp de  la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la col·laboració dels ajuntaments adherits.