El Consell Comarcal del Segrià presenta els Camins d’Or Líquid amb un vídeo promocional de l’oli del Segrià Sec

Aquest dimecres, 28 d’octubre, es donarà el tret de sortida a la dotzena edició dels “Camins d’Or Líquid”, que per primera vegada es farà en format telemàtic per les mesures de prevenció de la Covid-19. La presentació es farà al saló de plens del Consell Comarcal del Segrià, amb la presència del President i el Cap de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell i el president de la Diputació de Lleida.

Durant l’acte es donarà a conèixer el vídeo promocional del projecte i les activitats programades durant els mesos de novembre i desembre, coincidint amb la campanya de la recollida de l‘oliva. Amb l’objectiu de controlar l’aforament de la sala, la roda de premsa serà telemàtica i es retransmetrà pel canal de Youtube del Consell Comarcal.

Aquest projecte és un dels més emblemàtics del Consell Comarcal del Segrià i té per objectiu difondre les qualitats de l’oli d’oliva verge extra del Segrià Sec i donar a conèixer els pobles d’Aspa, Maials, Alfés, Torrebesses, Alcanó, Seròs i Llardecans.

El programa està organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració dels ajuntaments i cooperatives del set municipis del Segrià Sec, el Patronat de Turisme i la Diputació de Lleida.