FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
03/06/2020

Des del Punt de voluntariat comarcal volem agrair totes les persones que a través dels Ajuntaments, a títol individual, a través d'entitats o de xarxes veïnals, contribueixen desinteressadament per millorar la vida de les persones durant la crisi de la COVID19.

Moltes gràcies!

05/12/2019

El dia 5 de desembre, amb motiu del Dia internacional del voluntariat, la població de Maials ha acollit un taller per promoure l'acció voluntària i reconèixer la tasca que les entitats locals porten a terme en tots els àmbits.

Aquest taller, organitzat des del Punt de voluntariat comarcal, ha estat desenvolupat pel coach  i formador David Jorba, que ha transmés a les persones assistents la importància de les relacions socials, la participació i el "donar-se" a les demés persones com a claus per assolir un millor benestar emocional.

05/12/2019

El 1985 l'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre es celebrés el Dia internacional del voluntariat, per donar visibilitat i reconeixement a la tasca que tantes i tantes persones fan diàriament en molts àmbits, especialment el social.

Des del Punt de voluntariat comarcal del Segrià volem agrair un cop més a les entitats i les persones voluntàries la gran tasca que porten a terme.

MOLTES GRÀCIES!!!

19/11/2019

Els Bancs d'aliments de Catalunya organitzen un cop més El gran recapte, una iniciativa carregada de solidaritat que es portarà a terme els propers 22 i 23 de novembre.

Calen moltes persones voluntàries per fer realitat aquesta acció, i des del Punt de voluntariat comarcal del Consell Comarcal del Segrià us animem a participar-hi.

 

11/10/2019

Des del Punt de voluntariat del Consell Comarcal del Segrià us fem arribar una crida de voluntariat molt i molt especial: Pallapupas busca persones que vulguin col·laborar en una campanya solidària per seguir omplint de somriures els hospitals. 

Entreu en l'adreça web que trobareu a la crida i llegiu més sobre la iniciativa... segur que us encantarà! 

Us animem a participar-hi!

 

Pàgines