Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Una imatge de les sessions celebrades a l'INS Caparrella
06/10/2022

Les tècniques del Consell Comarcal del Segrià ajuden 30 joves a trobar feina i a d’altres, en la recerca de treball o a fer formació.

La hissada de bandera ha estat un dels actes de la jornada
30/09/2022

David Masot presideix els actes i encapçala la representació del Consell en una jornada en què també hi han estat presents diversos consellers i alcaldes.

 

El vicepresident primer i cap de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, Toni Bosch, ha presentat aquest dimecres el nou programa a l’escola d’Alfés.
28/09/2022

Fins a finals d’any s’ofereix un servei fix que de moment es farà en 9 municipis

També s’ofereixen un servei de cures a domicili i monitoratge per a activitats puntuals en els municipis que no disposen de servei fix

El Consell Comarcal del Segrià ha endegat un nou programa de cura puntual gratuïta anomenat "Temps per cures, temps per tu" que ofereix tres tipus de servei de cangur per a les famílies amb infants i joves de 3 a 14 anys.

El Consell Comarcal del Segrià va entregar el primer premi
26/09/2022

També van ser premiats, en el concurs organitzat per la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Atzavara, Liberum, Asori i Javi Queralt

 

Dissabte al vespre l’Espai Orfeó va acollir la tercera edició del concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys, organitzat per la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran i en el qual col·labora el Consell Comarcal del Segrià.

 

Segona Jornada Networking Odisseu-Segrià Sec 2022, a Llardecans
25/09/2022

Celebrada sota el lema ‘Aposta per tu i per un món més rural’, la sessió ha inclòs una taula redona sobre projectes basats en l’economia social solidària i el cooperativisme al territori de

Pàgines