Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
El tècnic de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, David Lesan i representants de diverses associacions juvenils han fet el llançament de la nova pàgina web i la campanya de difusió
28/07/2021

Vol esdevenir un espai referent i un recurs adreçat a joves, entitats juvenils i ajuntaments de la comarca, i s’afegeix a la resta de xarxes socials que el servei tècnic de Joventut ja té actives.

La reunió ha estat presidida pel president del Consell, David Masot, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.
26/07/2021

El Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Lleida han mantingut aquest dilluns una reunió de treball per posar en comú diverses qüestions que afecten les dues administracions.

la companyia El Sidral va oferir a l’aire lliure l’espectacle familiar ‘Històries impossibles’ a la plaça de l’Església
26/07/2021

El cicle, que es desenvoluparà fins al 5 de setembre, visitarà pròximament Almenar, Torrebesses, Llardecans i Montoliu de Lleida.

Cartell de la campanya 'EMPRESA, FES EL SALT AL DIGITAL'
22/07/2021
  • Impulsada des de l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell i amb el suport de la Diputació de Lleida i el SOC
Cartells de la campanya ‘Al Segrià, tinguem el bany en pau’ a les piscines d'Alpicat
16/07/2021

La iniciativa s’ha fet arribar als ajuntaments per tal que aquests en facin difusió, i se’ls ha ofert, en cas que sigui necessari, el suport de les tècniques del Consell.

El Consell Comarcal del Segrià ha impulsat la campanya ‘Al Segrià, tinguem el bany en pau’, del Programa de Dinamització Cívica del Consell 'Segrià Dinàmic' en col·laboració amb el servei d'Igualtat i les educadores de Serveis Socials del Consell.

Pàgines